BAGMÆRKETURNERING

SØNDAG DEN 6. OKTOBER 2024

Inden vi ser os om, er vores sæson slut. Vi har nydt hver mandag og onsdag i selskab med jer mange nye golfspillere. Nu er det tid for afvikling af vores bagmærketurnering, og der er åbnet for tilmelding i Golfbox.

I begynderudvalget håber vi meget, at du har lyst til at deltage. Turneringen er for alle medlemmer i FGK, der har deltaget i vores mandagsturneringer – holdkaptajner, spillere og ikke mindst alle vores nye medlemmer, der har afsluttet begynderuddannelsen i 2024 og modtaget banetilladelse og bagmærke.

Turneringen afvikles som parmatch, greensome stableford over 18 huller med gunstart kl. 09.00. Mødetid senest 30 minutter før for registrering og afhentning af scorekort. Du kan læse reglerne for greensome på internettet eller på begynderudvalgets tavle i klubhuset.

Matchfee er kr. 250,00 incl. spisning efter turneringen. Det er igen i år Frank´s lækre efterårsbuffet – excl. drikkevarer. Tilmelding senest onsdag den 2. oktober.

Vi håber meget, at I vil være med til begynderudvalgets hyggelige afslutning på endnu en dejlig sæson. Vi glæder os til at se jer.

Venlig hilsen

Begynderudvalget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *